Repareren van kleding
Kleine, en soms ook grote, defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs en professioneel hersteld te kunnen worden. Zeker bij duurdere kleding is een vakkundige reparatie altijd het overwegen waard. Ook hier zijn alle adviezen gratis.Meestal wordt juist de betere kleding ter reparatie aangeboden. Maar ook alledaagse kleding en werkkleding is welkom.Het pas maken en repareren van gedragen kleding verhoogt de duurzaamheid van uw kleding en levert op deze wijze een bijdrage aan een beter milieu.

Lederen kleding
Kledingreparatie Meetlat beschikt over speciale machines voor, en heeft veel ervaring met, het repareren en vermaken van lederen kleding. Veel voorkomende reparaties zijn het inzetten van ritsen, aanzetten van zware knopen en het repareren van scheurtjes.
Modellen maken
Tevens zijn wij gespecialiseerd in het maken van modellen (monsters) voor firma's. Voor meer informatie, kunt U contact met ons opnemen.GordijnenKorter maken van gebruikte gordijnen is meestal geen probleem. Langer maken met zo'n 20cm is vaak ook heel goed mogelijk zonder opvallende dwars naden.

Overig woningtextiel
De woningtextiele bewerkingen omvatten behalve gordijnen ook meubelovertrekken, wiegbekledingen, hemelbedden, tafelkleden, servetten, beddegoed etc.Ook hier geldt dat onder voorwaarden passen, meten en adviezen gratis zijn.Home    -     Reparaties     -     Contact     -     Nieuwegein   
Gordijnen Specialist
U bent op de juiste adres voor uw gordijnen, vitrages en vouwgordijnen.Een kleinschalig, flexibel gordijnenatelier, gespecialiseerd in moderne raamdecoratie.
Wij werken zowel voor binnenhuisarchitekten als voor particulieren.
Advies en service is ons uitgangspunt.
Moderne raambekleding is onze specialiteit : b.v. vouwgordijnen (ook wel optrekgordijnen of blinds genoemd), paneelgordijnen (vlakgordijnen), gordijnen met zeilringen, vitrage op spankabel, gevoerde gordijnen, gordijnen met een (contrast) rand, enz.
Indien gewenst kunnen we uw raambekleding ophangen of u hiervoor de materialen leveren.


Maatadvies
Voor het maken van perfect passende gordijnen, vitrages en vouwgordijnen is het belangrijk dat de juiste maten worden opgegeven.
Wanneer u de maten heeft kunt u ons bellen voor een vrijblijvend advies.
Wij staan u graag te woord van maandag t/m vrijdag tussen
09.00 en 18.00 uur en Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.


Stomerij 
Wij bieden onder het stomen:     
• professionele textielreiniging     
• bruids- & exclusieve kleding    
• dekbedden- dons, synth. en wol    
• overhemden was- en strijkservice    
• leder, sučde en bontreiniging    
• gordijnen en vitrages
Stomen. U kunt uw kleding ook bij Kledingreparatiemeetlat aanbieden om te laten stomen.


Wat gebeurt er met uw kleding bij de stomerij
Allereerst wordt er gesorteerd op kleding, gordijnen, dekbedden etc. dan op dames en herenkleding en daarna op kleur.Eventuele vlekken worden voor behandeld.
Na deze voorbereidingen gaat de kleding in de reinigingsmachine die na het reinigen en appreteren de kleding ook droogt.
Er komt geen water aan te pas zoals bij het wassen.
Na het reinigen wordt de kleding met stoom afgewerkt.
Dit gebeurt met behulp van een pers, voor pantalons en rokken, een stoompop voor mantels en colberts, en een stoomstrijkijzer voor blouses en voeringen.

KLEDINGREPARATIE
&
STOMERIJ MEETLAT

AMSTERDAM & GIEUWEGEIN

Wij verzorgen alles op gebied van textielverzorging:
Stomen , Persen , Impregneren , Herstellen , Vermaken , Repareren.

Van al Uw:
Dameskleding , Herenkleding , Kinderkleding , Bruidskleding , Avondkleding , Regenkleding , Woningtextiel Slaapkamertextiel , Leder , Sučde , Tapijten en Gordijnen.

Gordijnen Specialist
U bent op de juiste adres voor uw gordijnen, vitrages en vouwgordijnen.
Tevens ook voor al uw stoomklussen, strijk en reparatiewerk van huishoudtextiel o.a. gordijnen, kussens enz. kunt u bij ons terecht.Ook voor particulieren!
2017 kledingreparatiemeetlat.nl. All rights reserved.czm